0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Μπανγκογκ υπάρχει ένα ξενοδοχείο που λέγεται NARAI. Είναι πολύ καλό και δέκα λεπτά από το skytrain και επτά λεπτά (με τα πόδια, λέμε πάντα) από την Πατπόνγκ, που έχει έντονη νυχτερινή ζωή. Εξω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πλήθος λεωφορεία που σε πάνε παντού, δίπλα έχει πολλά μασαντζίδικα ενώ το ξενοδοχείο, παρόλο που είναι 4 αστέρων, μπορεί να συγκριθεί με τα ελληνικά τα πεντάστερα (εκπληκτικό πρωϊνό).
δεν της προτινα το rembrant που βρισκετε 3 λεπτα απο τον asok και sukumbit παρα το οτι θα μπορουσε να εκμεταλλευτει το sky train και το Μrt ΓΙΑΤΙ το Rembrant ειναι οντως πολυ ωραιο ξενοδοχειο αλλα ζηταει στο check in καταβολη εγγυησης 100 ευρω ή πιστωτικη καρτα χωρια που τα δωματια του ειναι μικροτερα απο των αλλων ξενοδοχειων.Το επισκεφτηκα το 2006.Τωρα αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε δεν ξερω.Ασε που νομιζω οτι ειναι ακριβοτερο απο ολα τα αλλα!
σχετικά με το rebrandt, ναι ,ισχύει ακόμα αυτό με την εγγύηση αλλα δεν είναι και μεγάλη δουλειά, τα παίρνεις πίσω μετά.όσο για το δωμάτιο, το μικρότερο είναι 30 τετραγωνικά.....είναι νομίζω εντάξει, εγώ νομίζω πως για 2500 baht αξίζει σίγουρα τον κόπο....φανταστική πισινα και θεα, μοντέρνα διακόσμηση, αίσθηση ότι όλα είναι καινούρια- πχ το ambassador είναι καλο αλλα είναι βαρύ μέρος που χει παλιώσει κάπως- άψογη εξυπηρέτηση. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ....