Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926045 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teo

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 9.0.597.98 Chrome 9.0.597.98
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #945 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 17:44:40 μμ »
κοιταξε κ το aspen suites ειναι στη σουκοβιτ σοει 2 κοντα στο σταθμο του σκαι τρειν    νανα   οποτε παω μπανγονκ εκει μενω κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος
http://www.aspenbangkok.com/

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #946 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 20:49:42 μμ »
 GOUGOU οπως λεει και ο λοστρομος, τί ποσα διαθέτεις? περίπου πόσο θες να πληρώνεις τη διανυκτέρευση?
και πως θες να περάσεις αυτές τισ τρείς μέρες? με εμφαση στο shopping? Ι σε επισκεψεις σε ναους κλπ?
πες μου και θα σου αναλυσω ολες τις επιλογες που εχεις, με τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματά τους...

Αποσυνδεδεμένος irida1991

• *
  • Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #947 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 21:25:41 μμ »
Στην Μπανγκογκ υπάρχει ένα ξενοδοχείο που λέγεται NARAI. Είναι πολύ καλό και δέκα λεπτά από το skytrain και επτά λεπτά (με τα πόδια, λέμε πάντα) από την Πατπόνγκ, που έχει έντονη νυχτερινή ζωή. Εξω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πλήθος λεωφορεία που σε πάνε παντού, δίπλα έχει πολλά μασαντζίδικα ενώ το ξενοδοχείο, παρόλο που είναι 4 αστέρων, μπορεί να συγκριθεί με τα ελληνικά τα πεντάστερα (εκπληκτικό πρωϊνό). 

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #948 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 21:29:12 μμ »
Στην Μπανγκογκ υπάρχει ένα ξενοδοχείο που λέγεται NARAI. Είναι πολύ καλό και δέκα λεπτά από το skytrain και επτά λεπτά (με τα πόδια, λέμε πάντα) από την Πατπόνγκ, που έχει έντονη νυχτερινή ζωή. Εξω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πλήθος λεωφορεία που σε πάνε παντού, δίπλα έχει πολλά μασαντζίδικα ενώ το ξενοδοχείο, παρόλο που είναι 4 αστέρων, μπορεί να συγκριθεί με τα ελληνικά τα πεντάστερα (εκπληκτικό πρωϊνό).

ιριδα συγνώμη κιολας αλλα δεν πολυσυμφωνω για το ναραι, με τα ιδια λεφτα μπορεις να χεις πολυ καλυτερα μέρη να μεινεις, σε αναλογα καλές περιοχες..
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2011, 21:39:13 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #949 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 22:44:34 μμ »
το αεροδρομιο είναι μακρια απ' όλα άστο. η μπανγκοκ έχει τέτοια κίνηση που αν δεν είσαι κοντά σε skytrain ή MRT την πάτησες. μπες στο booking.com ή στο agoda.com διάλεξε ξενοδοχείο διάβασε τις κριτικές τσέκαρε το και στο trip advisor και αποφάσισε.
συνήθως τα ξενοδοχεία που είναι κέντρο ή δίπλα σε μετρό και BTS το αναφέρουν. επίσης κοίταξε τι προσφέρουν όπως αν έχουν πρωινό στη τιμή του δωματίου, safety box, ταξιδιωτικό γραφείο για τις εκδρομές σου κτλ.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #950 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 01:52:36 πμ »
ambassador ,amari boulevard,grand presidend bangkok ,landmark
ολα ειναι "πανω" στην σουκουμβιτ διπλα στο σταθμο nana του sky train
ειναι 4αρια hotels  πολυ καλα (τα ξερω) με τιμες απο 1500-3000 bht την ημερα το δικλινο και εισαι κοντα στο εμπορικο κεντρο .αλλα οπου και ναθες να πας εισαι απο τοσταθμο του sky train 2λεπτα με τα ποδια
και αν θελεις να χρισημοποιησεις και το mrt(υπογειο)εισαι μια σταση πριν 5 λεπτα δηλαδη(στην σταση asok)sukumvit για το mrt
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 25, 2011, 02:00:13 πμ από giannis »

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #951 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 06:11:27 πμ »
πολύ καλές επιλογές Γιάννη....να προσθέσω μερικά ακόμα σε καλές τιμές που m αρέσουν
Rebrandt στη Sukhumvit 18, FuramaexXclusive στο Sathorn-Silom, Ascott επίσης στο Sathorn, ενίοτε τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές για την ποιότητα που προσφέρουν...το Rebrandt πχ εμείς το δίνουμε σταθερά 2.500 baht , που είναι πολύ φθηνό για την ποιότητα  του, ενώ το Ascott νομίζω ότι δίνει το στάνταρντ  room- 56 τετραγωνικά δωμάτιο, με κουζίνα!!- λίγο πάνω από τρία χιλιάρικα. Το δε Ambassador που αναφέρεις ΕΝΙΟΤΕ ΔΙΝΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ 1500 BAHT!!!
Οι τιμές τον ξενοδοχείων δεν είναι η ειδικότητα μου, με αλλα πράγματα ασχολούμαι, αλλα έχω τσεκάρει προσωπικά καμια εκατοστή ξενοδοχεία στη Mpangkok και ontos όλες οι επιλογές που αναφέρθηκαν είναι καλές.
το θέμα είναι πως ΑΝ η gougou θέλει να είναι κοντά στο "Pατανακοσιν", κι όχι στα εμπορικά κέντρα..δεν την βολεύουν .

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #952 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 10:27:00 πμ »
δεν της προτινα το rembrant που βρισκετε 3 λεπτα απο τον asok  και sukumbit  παρα το οτι θα μπορουσε να εκμεταλλευτει το sky train και το Μrt ΓΙΑΤΙ το Rembrant ειναι οντως πολυ ωραιο ξενοδοχειο αλλα ζηταει στο check in καταβολη εγγυησης 100 ευρω ή πιστωτικη καρτα χωρια που τα δωματια του ειναι μικροτερα απο των αλλων ξενοδοχειων.Το επισκεφτηκα το 2006.Τωρα αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε δεν ξερω.Ασε που νομιζω οτι ειναι ακριβοτερο απο ολα τα αλλα!

Αποσυνδεδεμένος Panayiotis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #953 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 16:26:41 μμ »
Γεια σας παιδια.
Φευγω με την γυναικα μου για μπανγκοκ-πουκετ-σινγκαπουρη την επομενη παρασκευη συνολο 14 μερες
και εχω 1-2 ερωτησεις.
Η πρωτη ειναι, ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος(λιγοτερη ταλαιπωρια) για να παω απο το αεροδρομιο
της μπανγκοκ στο ξενοδοχειο( S31 soukmvit).Και η δευτερη, τι δεν πρεπει να χασουμε απο αξιοθεατα και ομορφα μερη?
Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #954 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 17:40:24 μμ »
καλησπερα και καλως ηρθες καταρχας απο το αεροδρομιο παρε ταξι.πηγαινεις στον 1ο οροφο και περνεις ταξι ειναι ευκολο να πας εκει στην πιατσα θα δεις μεσα στο αεροδρομιο.υπαρχουν γκισε εκει λες που θες να πας και σου δινουν ενα χαρτακι.σε περνει ο ταξιτζης και σε παει.σημειωσε οτι πληρωνεις 50 μπατ παραπανω λογω αεροδρομιου και τα εξοδα των διοδιων ειναι επισης εκτος,απο εκει και περα οτι γραψει το ταξιμετρο.

στην δευτερη ερωτηση σου κοιτα εδω σε οτι αφορα την πρωτεουσα

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=1361.0

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=7088.0

εδω για πουκετ http://www.thai.gr/forum/index.php?board=34.0

Αποσυνδεδεμένος gougou

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.6 Mac OS X 10.6
  • Browser:
  • Firefox 3.5.16 Firefox 3.5.16
« Απάντηση #955 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 20:03:35 μμ »
σας ευχαριστω πολυ παιδια :-)))

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #956 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 23:59:04 μμ »
πρεπει να δεις το grand palace ,το ναο της αυγης , τον ξαπλοτω βουδα, και τον χρυσο βουδα ολα αυτα ειναι σαν πακετο  εαν πας σε καποιο τουριστικο γραφειο αλλιως πιο φτυνα μπορεις να τα δεις μονο σου περνοντας ενα tuk- tuk και κανοντας μια συμφωνια να σε περιμενει σε καθε μερος 
τα πιο πανω ειναι must για αυτα που πρεπει καποιος να δει στην bkk
σαν δευτερη εκδρομη ειναι πολυ ωραια η floating market που συνδιαζει και αλλα αξιοθεατα μαζι και αν τυχει να εισαι Σαββ/κο αξιζει να επισκευτεις την τσατουτσακ μαρκετ, τη μεγαλυτερη υπαιθρια αγορα της Ασιας.
Μεσα σε 2-3 μερες αυτα ειναι τα βασικαπου μπορεις να δεις.
Ενναλακτικα μπορεις να πας εκδρομη στην Αγιουταγια
Στον ποταμο Κβαι και αν σου αρεσει το ξυλο μια επισκεψη στο Λουμπινι σταδιο οπου γινονται αγωνες Μαι-ται παντα απογευματινες ωρες.
Καλο ταξιδι

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #957 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 06:59:34 πμ »
δεν της προτινα το rembrant που βρισκετε 3 λεπτα απο τον asok  και sukumbit  παρα το οτι θα μπορουσε να εκμεταλλευτει το sky train και το Μrt ΓΙΑΤΙ το Rembrant ειναι οντως πολυ ωραιο ξενοδοχειο αλλα ζηταει στο check in καταβολη εγγυησης 100 ευρω ή πιστωτικη καρτα χωρια που τα δωματια του ειναι μικροτερα απο των αλλων ξενοδοχειων.Το επισκεφτηκα το 2006.Τωρα αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε δεν ξερω.Ασε που νομιζω οτι ειναι ακριβοτερο απο ολα τα αλλα!
σχετικά με το rebrandt, ναι ,ισχύει ακόμα αυτό με την εγγύηση αλλα δεν είναι και μεγάλη δουλειά, τα παίρνεις πίσω μετά.όσο για το δωμάτιο, το μικρότερο είναι 30 τετραγωνικά.....είναι νομίζω εντάξει, εγώ νομίζω πως για 2500 baht αξίζει σίγουρα τον κόπο....φανταστική πισινα και θεα, μοντέρνα διακόσμηση, αίσθηση ότι όλα είναι καινούρια- πχ το ambassador είναι καλο αλλα είναι βαρύ μέρος που χει παλιώσει κάπως- άψογη εξυπηρέτηση.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ....

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #958 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 10:50:53 πμ »
σχετικά με το rebrandt, ναι ,ισχύει ακόμα αυτό με την εγγύηση αλλα δεν είναι και μεγάλη δουλειά, τα παίρνεις πίσω μετά.όσο για το δωμάτιο, το μικρότερο είναι 30 τετραγωνικά.....είναι νομίζω εντάξει, εγώ νομίζω πως για 2500 baht αξίζει σίγουρα τον κόπο....φανταστική πισινα και θεα, μοντέρνα διακόσμηση, αίσθηση ότι όλα είναι καινούρια- πχ το ambassador είναι καλο αλλα είναι βαρύ μέρος που χει παλιώσει κάπως- άψογη εξυπηρέτηση.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ....
δεν διαφονω ως προς το οτι ειναι μοντερνο με ωραια πισινα κτλ αλλα δεν ειναι τοσο κεντρικο οπως τα αλλα
βεβαια δεν εχει και τοσο σημασια αφου ειναι κοντα σε σταθμους (5λεπτα)
το ambassador εχει ανακαινιστει πριν 4 χρονια εχει ζωολογικο κηπο και το βασικοτερο ξεχωριζουν τους πελατες δηλαδη στην καινουρια πτερυγα βαζουν τους "δυτικους" καισε αλλη τους ινδους ,μαλαισιανους,(μουσουλμανους)

Αποσυνδεδεμένος touktouk

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #959 στις: Μαρτίου 04, 2011, 00:19:28 πμ »
μπορει να μου πει καποιος γιατι στο site(scb)  εχει το bath 41.6 και στο http://www.exchange-rates.org/history/THB/EUR/T που βρηκα παλι στο site exei 42.3 ?   τι να πω κριση!!!
σταμάτα την γη να κατέβω