Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926183 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • Thailand
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #960 στις: Μαρτίου 04, 2011, 02:35:40 πμ »
μπορει να μου πει καποιος γιατι στο site(scb)  εχει το bath 41.6 και στο http://www.exchange-rates.org/history/THB/EUR/T που βρηκα παλι στο site exei 42.3 ?   τι να πω κριση!!!

Καμια κρίση

αμα κάνεις τον κόπο και διαβασεις τον παρακάτω πινακα... θα καταλάβεις το γιατί

http://www.thai.gr/forum/index.php?board=138.0

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #961 στις: Μαρτίου 07, 2011, 15:24:12 μμ »
παιδια καλησπερα μετα απο καιρο μιας και υπηρετω την μαμα πατριδα!!! θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα η οποια εχει να κανει με τιμες εισητιριου...

Σκευτομαι να κατεβω Ταυλανδη κατα τις 13 οκτωβρη μιας και απολυομαι τελη Σεπτεμβριου εκει που κολαω ειναι στις τιμες του εισιτιριου μιας και δεν ξερω ποτε βγαζει η καθε εταιρια προσφορες. Λοιπον συμφωνα με την ημερομηνια που παρεθεσα παραπανω ποιος μηνας πιστευεται ειναι ο πιο καταλληλος για να κοιταξω για μια καλη προσφορα για ταυλανδη;  ::)
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.15 Firefox 3.6.15
« Απάντηση #962 στις: Μαρτίου 07, 2011, 15:30:33 μμ »
καλησπερα φιλε και να ευχηθουμε καλος πολιτης.απο οτι φαινεται και εγω καπου εκει θα κατεβω οποτε δεν εχεις παρα να περιμενεις.οι εταιριες βγαζουν οποτε νομιζουν εκεινες.εξαρταται απο το αν γεμιζουν αεροπλανα η οχι.αναλογως λοιπον κανουν και προσφορες.πιστευω οτι σεπτεμβριο η αρχη οκωβριου θα βγαλουν.σιγουρα παντως θα υπαρχουν προσφορες τοτε ειναι πολυ νωρις για να κοιτας απο τωρα

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #963 στις: Μαρτίου 07, 2011, 15:34:31 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση το εκτιμαω, καταλαβα ευελπιστω τουλαχιστον να πετυχω τις προσφορες που αναφερεις και να πανε ολα καλα :)

αντε 17 μερουλες ακομη για να παρουμε και τον πρασινο μπερε :D
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #964 στις: Μαρτίου 07, 2011, 20:01:28 μμ »
παιδια καλησπερα μετα απο καιρο μιας και υπηρετω την μαμα πατριδα!!! θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα η οποια εχει να κανει με τιμες εισητιριου...

Σκευτομαι να κατεβω Ταυλανδη κατα τις 13 οκτωβρη μιας και απολυομαι τελη Σεπτεμβριου εκει που κολαω ειναι στις τιμες του εισιτιριου μιας και δεν ξερω ποτε βγαζει η καθε εταιρια προσφορες. Λοιπον συμφωνα με την ημερομηνια που παρεθεσα παραπανω ποιος μηνας πιστευεται ειναι ο πιο καταλληλος για να κοιταξω για μια καλη προσφορα για ταυλανδη;  ::)
αν και ειναι απο τις πλεον πιο βροχερες  εποχες σε ΟΛΗ την ταυλανδη (στην δυτικη  πλευρα της χωρας βρισκονται προς το τελειωμα στην ανατολικη μολις αρχιζει και στον βορα εξακολουθει να ριχνει)θα σου προτεινα να κανεις υπομονη καμια -δυο εβδομαδες γιατι τελος οκτωμβριου αλλαζουν οι τιμες στις αεροπορικες και οι τιμες  ειναι παντα χαμηλοτερες
καλος πολιτης

Αποσυνδεδεμένος GLAYKOS

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #965 στις: Μαρτίου 19, 2011, 10:27:35 πμ »
Γεια σας.

Αν καποιος θελει να μαθει ταυλανδεζικο μαζαζ για να ασχοληθει επαγγελατικα στην Ελλαδα , ποσο χρονο χρειαζεται να μαθητευσει στην Τσιανκ μαι ?
Ανάγκασε τ’ άστρα να γυρίζουν γύρω σου.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.151 Chrome 10.0.648.151
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #966 στις: Μαρτίου 19, 2011, 10:34:59 πμ »
Γεια σας.

Αν καποιος θελει να μαθει ταυλανδεζικο μαζαζ για να ασχοληθει επαγγελατικα στην Ελλαδα , ποσο χρονο χρειαζεται να μαθητευσει στην Τσιανκ μαι ?
Δεν είναι απαραίτητο να πας στο Chiang Mai, αν θες να μάθεις επαγγελματικά το Thai massage (το οποίο βέβαια δεν είναι ένα και μοναδικό είδος). Υπάρχουν και στην Ελλάδα αξιόπιστες σχολές.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος GLAYKOS

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #967 στις: Μαρτίου 19, 2011, 10:42:44 πμ »
Δεν είναι απαραίτητο να πας στο Chiang Mai, αν θες να μάθεις επαγγελματικά το Thai massage (το οποίο βέβαια δεν είναι ένα και μοναδικό είδος). Υπάρχουν και στην Ελλάδα αξιόπιστες σχολές.
Στην Ελλαδα ?
Μπορεις να μου πεις?

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.151 Chrome 10.0.648.151
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #968 στις: Μαρτίου 19, 2011, 10:51:40 πμ »
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος GLAYKOS

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #969 στις: Μαρτίου 19, 2011, 11:02:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #970 στις: Μαρτίου 21, 2011, 01:58:33 πμ »
Για χαρά σε όλους!
Το σάββατο πετάω για Bangkok,και φεύγω κατευθείαν για Kanchanaburi.
Έλεγα να έφευγα με "taxi"?από το airport για το Southern station,και εκεί να έπαιρνα ένα van.Αλλα κάποιος μου είπε ότι με πολλά μπαγκάζια θα είναι πρόβλημα με το van και ίσος τα φορτωθείς και πάνω σου!!!.Μπορεί να με βοηθήσει κανεις,να μου pi πως θα φτάσω στο Kanchanaburi?Τα μπαγκάζια μου είναι μονο ένα 20lt σακίδιο πλάτης που δε το υπολογίζω καν,και μια μεγάλη άκαμπτη άχαρη,μεταλλική βαλίτσα των 30 κιλών,που έχω τα πάντα,συν επαγγελματικό εξοπλισμό για φωτογραφία.Τα λεφτά μου δεν είναι παρα πολλά,και προσέχω γενικός.Τι μου προτείνεται να κάνω με το που θα φτάσω στο αεροδρομιο?Βοήθεια!!!Σε 5 μέρες φεύγω!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2011, 02:02:28 πμ από bphoto »

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #971 στις: Μαρτίου 21, 2011, 10:39:11 πμ »
περνεις ταχι απο το αεροδρομιο του λες να σε κατεβασει στο southern station λεωφορειο ευκολα 99 μπατακια 129 χιλομετρα σε 1,30 ωρα θα εισαι εκει οχι βανακι εκτος αν πληρωσεις 2 εισιτηρια ενα για σενα ενα για τη μεγαλη βαλιτσα.παρε το bus μια χαρα

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #972 στις: Μαρτίου 21, 2011, 12:13:40 μμ »
Για χαρά σε όλους!
Το σάββατο πετάω για Bangkok,και φεύγω κατευθείαν για Kanchanaburi.
Έλεγα να έφευγα με "taxi"?από το airport για το Southern station,και εκεί να έπαιρνα ένα van.Αλλα κάποιος μου είπε ότι με πολλά μπαγκάζια θα είναι πρόβλημα με το van και ίσος τα φορτωθείς και πάνω σου!!!.Μπορεί να με βοηθήσει κανεις,να μου pi πως θα φτάσω στο Kanchanaburi?Τα μπαγκάζια μου είναι μονο ένα 20lt σακίδιο πλάτης που δε το υπολογίζω καν,και μια μεγάλη άκαμπτη άχαρη,μεταλλική βαλίτσα των 30 κιλών,που έχω τα πάντα,συν επαγγελματικό εξοπλισμό για φωτογραφία.Τα λεφτά μου δεν είναι παρα πολλά,και προσέχω γενικός.Τι μου προτείνεται να κάνω με το που θα φτάσω στο αεροδρομιο?Βοήθεια!!!Σε 5 μέρες φεύγω!!!
    απο   το  ιμιγκρεσιον   κατεβαινεις  2   επιπεδα  κατω   και  περνεις   το  αιρπορτ  εξπρες   για   μακασσαν 100   μπατ  (προσοχη   ειναι  2  γραμμες   η  εξπρες  για  μακασσαν  και  η  αιρπορτ  λινκ   για  παγια  ται)  εκει   βγαινεις   και   περπατας   καμια   200  μετρα  σε  ενα  αδειο  δρομο   (μπορεις  να  συρεις   τις  βαλιτσες  ευκολα)   και   φτανεις   στο  μετρο   σταση   πετσαμπουρι      παιρνεις     τη   γραμμη   για  το   νοτο   (χουα  λουμπονγκ)   και  οχι   για  το  βορρα  (μπανγ  σου)   καμια  30  αρια  μπατ  περιπου        και   φτανεις   χουα  λουμπονγκ     οπου  εκει   ειναι  ο  κεντρικος   σταθμος   των  τραινων   και  για   καντσαναμπουρι          (απο   30-120  μπατ)  υποθετω       

και  η   γραμμη   αιρπορτ   λινκ  περναει  (κανει  σταση)   στο  μακασαν    και   ειναι  και    φτηνοτερα    γυρω   στα   50   μπατ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 23, 2011, 11:18:18 πμ από Oytopikos »
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #973 στις: Μαρτίου 21, 2011, 12:43:15 μμ »
Καλά ένταξη,μιλάμε δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!Λέω τελικά να πάρω  το τρενάκι.Ωραία!Ευχαριστώ πάααρα πολύ...

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
« Απάντηση #974 στις: Μαρτίου 21, 2011, 15:54:34 μμ »
Επειδή την έχω πάθει!! Αλλάζοντας από το "Airport Link" sτο MRT θα περάσεις από "πύλη" ανιχνευτή μετάλλων... Ο σεκιουριτάς έχει το δικαίωμα να σου ζήτήσει να ψάξει τις βαλίτσες, όπως κάνει για κάθε τσάντα όσων μπαίνουν στο χώρο του metro. Θα σου πρότεινα να αποφύγεις λοιπόν την συγκεκριμένη γραμμή αν κουβαλάς βαλίτσες! 
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!