0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι γιατι νιωθω ανασφαλεια οταν προσγειωνομαι στον βενιζελο ?
μεχρι πριν λιγους μηνες κυκλοφορουσε ο DT και υπηρχε ασφαλεια στην ταιλανδη.τον τελευταιο καιρο εχει χαθει και ετσι πλαναται μια ανασφαλεια μολις πεσει ο ηλιος
Απο μικρος με γοητευε η προοπτικη του ταξιδιου . Καταφερα τωρα στα 40 μου να εχω επισκεφτει 40 χωρες . Δεν το λεω για να κανω επιδειξη ,αλλα γιατι θελω να πιστευω, ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ μια αντικειμενικη και σφαιρικη εικονα για τα πεπραγμενα σε αυτη την ακρη του συμπαντος.Θα πω λοιπον με μεγαλη λυπη το εξης . Δεν εχω γνωρισει στην ζωη μου πιο κομπλεξικο κ' πιο συμπλεγματικο ταξιδιωτη απο τον Ελληνα.Ο μεσος Ελληνας του σκυλαδικου,του "ωχ αδελφε",του ψευτοτσαμπουκα,του φραπε και της βρωμερης μασχαλης παθαινει το εξης αστειο. Πηγαινει στα ξενα κρατη με ενα αισθημα υπεροχης ,με το αισθημα του Αρχαιου Ελληνα που μεταλαμπαδευσε τον πολιτισμο ,με το αισθημα του "τι να μας πουμε και αυτοι που ετρωγαν βελανιδια" . Οταν λοιπον ερχονται αντιμετωποι με την ωμη πραγματικοτητα (οτι δηλαδη αυτοι ειναι οι πρωτογονοι) και αντιλαμβανονται ,οτι ο τελευταιος γυφτομαχαλας της Ευρωπης ειναι η Ελλαδιτσα ,τοτε η επαρση αυτη γινεται μειονεξια ,η οποια γυρναει σε νευρωση και ετσι εχουμε τον απλυτο Νεοελληνα να αρχιζει να απαξιωνει τα παντα . Με απλα λογια "οτι δεν τα πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".Ημουν το καλοκαιρι στις Βαλτικες χωρες (Λετονια,Εσθονια,Λιθουανια) και στην Φινλανδια. Ενα θα πω παιδια ...Εκτος του οτι καταπια την γλωσσα μου απο το υψηλο επιπεδο που βρηκα ,οπου ακουγα Ελληνα τον απεφευγα ,διοτι οχι μονο εκανε και ελεγε λακακιες ,αλλα μου θυμιζε χωριατη που κατεβηκε για πρωτη φορα στην πολη . Οποιοι λοιπον θελουν να κανουν ταξιδια για να ερχονται μετα και να μας λενε ποσο ωραια εινια η Μυκονος ,παρακαλουντε να παλουκωθουν στα σπιτακια τους .
Θα πω λοιπον με μεγαλη λυπη το εξης . Δεν εχω γνωρισει στην ζωη μου πιο κομπλεξικο κ' πιο συμπλεγματικο ταξιδιωτη απο τον Ελληνα.