Αποστολέας Θέμα: Από τους χειρότερους προορισμούς.... η Ταυλάνδη!!!!  (Αναγνώστηκε 37075 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• Φύλο: Άντρας
  • เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: Από τους χειρότερους προορισμούς.... η Ταυλάνδη!!!!
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 13:16:12 μμ »
μεχρι πριν λιγους μηνες κυκλοφορουσε ο DT και υπηρχε ασφαλεια στην ταιλανδη.τον τελευταιο καιρο εχει χαθει και ετσι πλαναται μια ανασφαλεια μολις πεσει ο ηλιος ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος theo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 14.0.835.163 Chrome 14.0.835.163
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 13:48:28 μμ »
εγω παλι γιατι νιωθω ανασφαλεια οταν προσγειωνομαι στον βενιζελο ?
''Tο πρόβλημα είναι ότι νομίζετε πως έχετε χρόνο.''

Αποσυνδεδεμένος labrok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 14:35:29 μμ »
εγω παλι γιατι νιωθω ανασφαλεια οταν προσγειωνομαι στον βενιζελο ?

εχω γυρισει 4 το πρωι ολα τα σκοτεινα σοκκακια τηε Πατταγιας και του Κον Καεν, ουτε σκυλος δεν με γαυγισε, εχει περασει κανεις σας Κεντρο Αθηνας? αν στην Ταυλανδη νοιωθετε ανασφαλεια στο Αθηναμπαντ τοτε τι θα νοιωθετε? 

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 15:42:04 μμ »
μεχρι πριν λιγους μηνες κυκλοφορουσε ο DT και υπηρχε ασφαλεια στην ταιλανδη.τον τελευταιο καιρο εχει χαθει και ετσι πλαναται μια ανασφαλεια μολις πεσει ο ηλιος ;D ;D
;D ;D
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 15:46:33 μμ »
Γυριζω μεσα στα στενα ολη την νυχτα, μοναδικος Φαρανγκ, ψωνιζω ρουχαλακια και τρωω φρεσκομαγειρεμενα εδεσματα, χαμογελω και χαιρετω τους Ται βιοπαλαιστες της καθημερινοτητας και για το μονο που με ''ενοχλησαν''  ηταν να με ρωτησουν μην και στην προηγουμενη ζωη μου ημουν Ται. Ισως δεν ετυχε αλλα ποτε δεν ενοιωσα ανασφαλεια!
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 6.0 Firefox 6.0
    • Thailand
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 15:53:57 μμ »

Υπομονή, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορεί μόνιμα στα στενά της ΒΚΚ

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 22:05:09 μμ »
περιμένουμε pater μου την συνεχεια από την τελευταία σου ιστοριούλα άντε κανε  την καλή  ;D ;D ;D
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 00:38:14 πμ »
οποιος εχει νιωση ανασφαλεια στην ταυλανδη μαλλον απο αγοροφοβια θα ειναι!!!!
εγω αρκετες φορες σε σκοτεινα  "κακοφημα" soi οχι μονο δεν με ενοχλησε κανενας αλλα οποτε ζητησα βοηθεια για να βγω σε καποιο κεντρικο σημειο αμεσως την ειχα

Αποσυνδεδεμένος billias13

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 09:38:30 πμ »
Επειδή πήγα ταξίδι του μέλιτος με τη γυναίκα μου, και η πρώτη μας φορά που ταξιδεύουμε σε χώρα του εξωτερικού μπορεί και μόνο αυτό να μας επηρρέασε. Η φοβία του άγνωστου... Λέω εγώ τώρα... Σε γενικές γραμμές περάσαμε πολύ ωραία!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 10:42:14 πμ »
Απο μικρος με γοητευε η προοπτικη του ταξιδιου . Καταφερα τωρα στα 40 μου να εχω επισκεφτει 40 χωρες . Δεν το λεω για να κανω επιδειξη ,αλλα γιατι θελω να πιστευω, ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ μια αντικειμενικη και σφαιρικη εικονα για τα πεπραγμενα σε αυτη την ακρη του συμπαντος.

Θα πω λοιπον με μεγαλη λυπη το εξης . Δεν εχω γνωρισει στην ζωη μου πιο κομπλεξικο κ' πιο συμπλεγματικο ταξιδιωτη απο τον Ελληνα.
Ο μεσος Ελληνας του σκυλαδικου,του "ωχ αδελφε",του ψευτοτσαμπουκα,του φραπε και της βρωμερης μασχαλης παθαινει το εξης αστειο. Πηγαινει στα ξενα κρατη με ενα αισθημα υπεροχης ,με το αισθημα του Αρχαιου Ελληνα που μεταλαμπαδευσε τον πολιτισμο ,με το αισθημα του "τι να μας πουμε και αυτοι που ετρωγαν βελανιδια" . Οταν λοιπον ερχονται αντιμετωποι με την ωμη πραγματικοτητα (οτι δηλαδη αυτοι ειναι οι πρωτογονοι) και αντιλαμβανονται ,οτι ο τελευταιος γυφτομαχαλας της Ευρωπης ειναι η Ελλαδιτσα ,τοτε η επαρση αυτη γινεται μειονεξια ,η οποια γυρναει σε νευρωση και ετσι εχουμε τον απλυτο Νεοελληνα να αρχιζει να απαξιωνει τα παντα . Με απλα λογια "οτι δεν τα πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".

Ημουν το καλοκαιρι στις Βαλτικες χωρες (Λετονια,Εσθονια,Λιθουανια) και στην Φινλανδια. Ενα θα πω παιδια ...Εκτος του οτι καταπια την γλωσσα μου απο το υψηλο επιπεδο που βρηκα ,οπου ακουγα Ελληνα τον απεφευγα ,διοτι οχι μονο εκανε και ελεγε λακακιες ,αλλα μου θυμιζε χωριατη που κατεβηκε για πρωτη φορα στην πολη .
Οποιοι λοιπον θελουν να κανουν ταξιδια για να ερχονται μετα και να μας λενε ποσο ωραια εινια η Μυκονος ,παρακαλουντε να παλουκωθουν στα σπιτακια τους .

Αποσυνδεδεμένος labrok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 11:06:53 πμ »
Απο μικρος με γοητευε η προοπτικη του ταξιδιου . Καταφερα τωρα στα 40 μου να εχω επισκεφτει 40 χωρες . Δεν το λεω για να κανω επιδειξη ,αλλα γιατι θελω να πιστευω, ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ μια αντικειμενικη και σφαιρικη εικονα για τα πεπραγμενα σε αυτη την ακρη του συμπαντος.

Θα πω λοιπον με μεγαλη λυπη το εξης . Δεν εχω γνωρισει στην ζωη μου πιο κομπλεξικο κ' πιο συμπλεγματικο ταξιδιωτη απο τον Ελληνα.
Ο μεσος Ελληνας του σκυλαδικου,του "ωχ αδελφε",του ψευτοτσαμπουκα,του φραπε και της βρωμερης μασχαλης παθαινει το εξης αστειο. Πηγαινει στα ξενα κρατη με ενα αισθημα υπεροχης ,με το αισθημα του Αρχαιου Ελληνα που μεταλαμπαδευσε τον πολιτισμο ,με το αισθημα του "τι να μας πουμε και αυτοι που ετρωγαν βελανιδια" . Οταν λοιπον ερχονται αντιμετωποι με την ωμη πραγματικοτητα (οτι δηλαδη αυτοι ειναι οι πρωτογονοι) και αντιλαμβανονται ,οτι ο τελευταιος γυφτομαχαλας της Ευρωπης ειναι η Ελλαδιτσα ,τοτε η επαρση αυτη γινεται μειονεξια ,η οποια γυρναει σε νευρωση και ετσι εχουμε τον απλυτο Νεοελληνα να αρχιζει να απαξιωνει τα παντα . Με απλα λογια "οτι δεν τα πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".

Ημουν το καλοκαιρι στις Βαλτικες χωρες (Λετονια,Εσθονια,Λιθουανια) και στην Φινλανδια. Ενα θα πω παιδια ...Εκτος του οτι καταπια την γλωσσα μου απο το υψηλο επιπεδο που βρηκα ,οπου ακουγα Ελληνα τον απεφευγα ,διοτι οχι μονο εκανε και ελεγε λακακιες ,αλλα μου θυμιζε χωριατη που κατεβηκε για πρωτη φορα στην πολη .
Οποιοι λοιπον θελουν να κανουν ταξιδια για να ερχονται μετα και να μας λενε ποσο ωραια εινια η Μυκονος ,παρακαλουντε να παλουκωθουν στα σπιτακια τους .

εχεις απολυτο δικιο, το γεγονος με τις Βαλτικες χωρες το εχω δει με τα ιδια τα ματια μου, στο Βιλνιους ξεκινησανε να φτιαχνουν τις γραμμες του Τρολλευ 2002 και το 2003 το εργο ειχε τελειωσει, εννοειται οτι δουλευανε βραδυα για να μην εμποδιζουν την κυκλοφορια του κοσμου τα πρωινα, ακομα και με -20 βαθμους δουλευανε την νυχτα, βεβαια σε αυτες τις χωρες το χαμογελο ειναι απο σπανιο εως απαγορευτικο, μουντρουχαλοι και αγενεις οι πιο πολλοι αλλα ρε παιδια δεν εχουν καταντησει και τη χωρα τους οικος ανοχης  οπως εμεις, το 2002 ειχανε το 1/10 του δικου μας μισθου και σημερα παιζουμε στα ισια, καταλαβαινετε ποιος εχει αναπτυχθει τωρα......?

Αποσυνδεδεμένος Konstantina

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 14.0.835.163 Chrome 14.0.835.163
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 14:04:06 μμ »
Καλησπερα σας θα ηθελα να απαντησω και εγω σε αυτον τον κυριο πηγα και εγω με τον αντρα μου γαμηλιο ταξιδι μετα απο πολυ ψαξιμο και επελεξα για καλο αυτον τον προορισμο.τελικα μας βγηκε σε καλο.υπεροχος προορισμος απιστευτα μερη δεν προλαλαβαμε να τα δουμε ολα εννοειται αλλα πηγαμε πουκετ στην kata beach στο sawasdee village το οποιο ειναι απιστευτο ξενοδοχειο και στην bangkok στο banyan tree που ειναι απιστευτο ξενοδοχειο .η μονη ενσταση ειναι οτι ενω ειχαμε παει πρωτα πουκετ που ειναι παραδεισος  μετρα στην bangkok μας κακοφανηκε γιατι ειναι  μεγαλουπολη αλλα δεν μας πτοεισαι καθολου γιατι και εκει ειδαμε πολλα ωραια αξιοθεατα ναους και φοβερη αγορα για τα ψωνια μας.ολα αυτα ομως που ειπε ο κυριος ισχυουν αλλα ας μας βρει ενα μερος σε ολο τον κοσμο που δεν υπαρχουν αυτα.............θα μπορουσα να γραψω σελιδες για ολα αυτα που εζησα και ειδα στην ταυλανδη αλλα φοβαμε οτι θα σας κουρασω .ηταν ολα φανταστικα οποιος  εχει οπιαδηποτε απορια η ενσταση θα ηθελα να μου το αναφερει

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 15:46:58 μμ »
Δεν υπάρχει καλός και κακός τουριστικός προορισμός...Η φράση εχει νόημα μόνο αν προσθέσεις ενα για..
Η Ταιλάνδη λοιπόν είναι κακός προορισμός πχ για σκι, αλλά είναι καλός για...όσους τους αρέσουν τα φρούτα.
Θα μπορούσε κανείς ευκολά να κάνει μια λίστα με πράγματα στα οποία η χώρα είναι καλή ως τουριστικός προορισμος. Κί όσο κι αν με τα χρόνια τα πλεονεκτηματά της δυστυχώς ξεθωριάζουν (σχεδόν όλα αυτα που θα παραθέσω αργότερα πάνε γενικώς προς το χειρότερο), τα βασικά στοιχεία που την κάνουν να ανεβαινει ψηλά σε ανιστοιχες ψηφοφορίες είναι συγκεκριμένα.
1.ασφάλεια
2.ζεστό κλίμα
3.καλό φαγητό
4.πολλές ανέσεις
5.χαμηλά κόστη
6.σεξουαλική ελευθερία
7.πάρτυ και χαλαρή διαθεση
8.φιλικοί ντόπιοι
9.εξωτική φυση
10.αξιοθέατα και δραστηριότητες σε σχετική ποικιλία
Απο κει και πέρα , αν με ρωτάτε προσωπικά, η Ταιλάνδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΡΟΣ.Κι αυτό γιατί εχει πολύ ισοπεδωμένη κουλτούρα και με τον μαζικό τουρισμο εχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της όποιας αυθεντικότητα της. Οποιος εχει πάει Αφρική, λατινική αμερική κλπ το καταλαβαίνει ευκολα αυτό και το μέρος δεν του κάνει εντυπωση. Στην Ταιλάνδη όμως μπορεί να περάσει αυτό που λέμε καλά, όσο ίσως πουθενά αλλου.
οσο για μένα προσπαθώ πάντοτε να κρίνω τη χώρα με τα μάτια αυτού που μένει εδω, κι όχι εκέινα του τουρίστα. Οσοι , ετσι άκριτα συνθέτουν διθυράμβους για την Ταιλάνδη- υπερβαλλοντας ισόποσα με εκείνους που γράφουν για παιδεραστείες , βρωμιά, αίσχη κλπ- , αναρωτιέμαι¨...θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να διαλέξουν να μείνουν εδω αν είχαν ενα μέσο μισθο και επρεπε να δουλευουν σκληρά όλη τη μέρα απλά για να επιβιώνουν?

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 15:56:02 μμ »

Δεν έχετε γνωρίσει τους ιταλούς γι' αυτό μιλάτε έτσι για τους έλληνες.έχοντας περάσει τι μιση ζωή μου στην ιταλία μπορώ να σας πληροφορήσω ότι χειρότεροι ταξιδιώτες δεν υπαρχουν.Η Ταυλάνδη είναι γεμάτη από δαύτους .δεν θα θέλετε να μάθετε πως μιλάνε μεταξύ τους και πως συμπεριφέρονται.Ντρεπόμουν με αυτά που άκουγα. Στην Κουβα τους κοροϊδεύουν,στην ευρώπη σε τρις χώρες(τσεχία,αυστρία,ουγγαρία) ήθελαν να με πετάξουν έξω από μαγαζί γιατί νόμιζαν ότι είμαι ιταλός.μόλις τους έλεγα ότι είμαι έλληνας μου έσκαγαν ένα χαμόγελο και μου ζητούσαν συγγνώμη. Ο Ελληνάρας θέλει frappe,ο ιταλός δεν πάει πουθενά αν δεν πάρει μαζί του την καφετιέρα του. Μην τα ρίχνετε όλα τα κακά στους έλληνες.
Ο κάθε λαός και ο κάθε ανθρωπος έχει τις παραξενιές του.Είναι κακό να τους βάζετε όλους τους έλληνες σε ένα τσουβάλι επειδή έτυχε να γνωρίσετε έναν παράξενο.
Μερικοί δεν διαφέρετε από τον ακατανόμαστο που έγραψε αυτές τις αηδίες για την ταυλάνδη. Έχετε πιάσει την καραμέλα με την μύκονο και την έχετε κάνει τσιχλόφουσκα.Έχετε καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί μονο και μονο επειδή δεν σας αρέσει ο κόσμος που την επισκέπτεται.είστε ταλε κουαλε με τον ακατανόμαστο που καταδίκασε ένα ολόκληρο νησί και μια ολόκληρη χωρα επειδή τα ματάκια του είδαν μονο την μπάγκλα.και εδώ ταιριάζει το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Η ελλάδα είναι πανέμορφη χωρα όπως είναι η ταυλάνδη,όπως είναι πολλές χώρες του κόσμου. Σας απαντώ με τον ίδιο τρόπο που απαντάτε σε μερικούς κλειστόμυαλους που επισκέφτηκαν την ταυλάνδη και γύρισαν με αρνητικές εντυπώσεις .Ανοίξτε τα ματια σας και δείτε και την ωραία πλευρά τις ελλάδας.Δεν είναι όλα τραγικά στη πατρίδα μας όπως δεν είναι όλα τέλεια στην ταυλάνδη. θλίβομαι με το γεγονός να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια αρνητικά που γράφετε ορισμένοι για την πατρίδα μας μονο και μονο για να πείσετε ορισμένους ότι η ταϊλάνδη και η κάθε ταϊλάνδη είναι τέλεια.Βρείτε αλλα επιχειρήματα να τους πείσετε ότι η ταυλάνδη είναι όντως πανέμορφη χωρα.Και εγώ μαζί σας είμαι ρε παιδιά αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 16:21:00 μμ »
Αν οι στιχοι που τραγουδουσε η συγχωρεμενη Μοσχολιου εχουν βαση <<εδω ειναι ο παραδεισος και η κολαση εδω>> Το 'εισητηριο' για  τον ενα προορισμο η τον αλλο,σ'αυτη εδω τη ζωη,εξασφαλιζεται μεσω οικονομικοκοινωνικης θεσης & επιφανειας...Μ'αλλα λογια αν το 'φυσας' παντου καλα ειναι,αν εισαι μεροκαματιαρης ασ'τα να πανε...
Παρ'αυτα και φτωχος να ημουν παλι Ταιλανδη θα ψηφιζα...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 16:23:22 μμ από zografos »
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...