Αποστολέας Θέμα: 15 ημέρες πουκέτ η είναι πολλές;  (Αναγνώστηκε 5694 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
15 ημέρες πουκέτ η είναι πολλές;
« στις: Σεπτεμβρίου 14, 2011, 20:58:45 μμ »
 Άλλο μάγκες. Πάω πουκέτ 1η Νοέμβρη κ γυρνάω από Μπανγκόκ στις 15. Έχω βγάλει one way για πουκέτ μόνο να πάω κ το σκέφτομαι μήπως κ βαρεθω εκεί τόσες μέρες. Πέρσι πήγα Μπανγκόκ σαμούι κ πανγκαν πάλι νοεμβρι κ πέρασα super απλά φοβάμαι μήπως κ παραπαει τόσες μέρες σερί εκεί. Λογικά θα είμαι patong κ καμμιά μονοημερη φιφι.
 Εννοείται πως θα είμαι σόλο κ δεν έχω κλείσει ακόμα ξενοδοχεία κλπ λέω να ψαχτώ εκεί μετά την 1η μέρα.
Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες χεχε ευχαριστό!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2
    • Thailand
Απ: 15 ημέρες πουκέτ η είναι πολλές;
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2011, 22:12:50 μμ »
Άλλο μάγκες. Πάω πουκέτ 1η Νοέμβρη κ γυρνάω από Μπανγκόκ στις 15. Έχω βγάλει one way για πουκέτ μόνο να πάω κ το σκέφτομαι μήπως κ βαρεθω εκεί τόσες μέρες. Πέρσι πήγα Μπανγκόκ σαμούι κ πανγκαν πάλι νοεμβρι κ πέρασα super απλά φοβάμαι μήπως κ παραπαει τόσες μέρες σερί εκεί. Λογικά θα είμαι patong κ καμμιά μονοημερη φιφι.
 Εννοείται πως θα είμαι σόλο κ δεν έχω κλείσει ακόμα ξενοδοχεία κλπ λέω να ψαχτώ εκεί μετά την 1η μέρα.
Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες χεχε ευχαριστό!

Δεν νομίζω να βαρεθείς ...

Αποσυνδεδεμένος cameranek

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 01:04:32 πμ »
Λίγες είναι... Θα δεις οταν φτασεις Πατονγκ...

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• **
  • Good things happen when you pay attention.
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 08:42:57 πμ »
Δεν θα θες να φύγεις  ;D
Good things happen when you pay attention.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:10:50 πμ »
εξαρταται!!
οσο και χαρμανιασμενος  να εισαι εαν καθε μερα εισαι στην μπαγκλα οσες κοπελες και να αλλαξεις θα ρουτηνιασεις
καλο θα ειναι εκτος απο την εκδρομη στα πι-πι να πας και πουθενα αλλου (κραμπι-james bond κτλ)

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 20:28:34 μμ »
προφανως το παλικαρι αναφερεται σε πραγματα και εκδρομες που μπορει να δει οποτε αναρωτιεται αν θα βαρεθει 15 μερες.
η απαντηση βεβαια ειναι οχι αφου μπορει να κανει αρκετα πραγματα και να δει αλλα τοσα.

το οτι ειπε οτι θα ειναι μονος και οτι θα παει στην πατονγκ τι σημαινει οτι παει μονο για τις κοπελες.δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι προβλημα.
δεν το λεω για εσενα γιαννη απλα εχω ξαναδιαβασει και αλλους που λενε για τις κοπελες που ναι ειναι μια πραγματικοτητα στην ταιλανδη αλλα αναφερομαστε καμια φορα λες και το μονο πραγμα που υπαρχει ειναι αυτο.

Αποσυνδεδεμένος MitsosTaylandezos

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 21:00:22 μμ »
ΣΟυ προτεινω να μεινεις στο K.N. Guesthouse...ειναι πολυ κοντα στην μπανγκλα ροουντ και στην παραλια και ταυτοχρονα πολυ ησυχο...με λιγο παζαριο μπορεις να μεινεις στο πολυ μεγαλο δωματιοο με 1000μπατ και στο μεσαιο με 800μπατ(αυτο σου προτεινω).Φετος πηγα πρωτη φορα....μου το συστησε ενασ φιλοσ και εμεινα πολυ ευχαριστημενος και με το ξενοδοχειο και με την εξυπηρετηση

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 22:16:33 μμ »
 Ευχαριστό πολύ για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι με καλυψατε. Όντως δεν πάω μόνο για τις κοπέλες αν κ φυσικά κ αυτός είναι ένας λόγος, αλλα γενικά θα κάνω κ τις εκδρομούλες μου (μονοήμερες) κ τα ψαρεματάκια μου κ τις βόλτες με το μηχανάκι. Απ ότι φαίνεται θα κλείσω κ αεροπορικά επιστροφής απο πουκέτ για Μπανγκόκ μιας κ δεν βλέπω να απομακρινομαι κ πολύ.
 Μιτσο θα το κοιτάξω το ξενοδοχείο κ βλέπουμε, ούτως η άλλως θεωρώ ότι είναι καλύτερα να το κλείσω εκεί παρα απο Ίντερνετ. Ευχαριστό παιδιά ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο.

Αποσυνδεδεμένος DrGiannis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 01:08:58 πμ »
Φίλε Xzaar, δεν νομίζω να βαρεθείς. Το Πουκέτ έχει καμιά 35αριά παραλίες. Έχει παραπάνω ένα post με φώτο από άγνωστες παραλίες του Πουκέτ, οι οποίες είναι πράγματι υπέροχες. Άρα και καμιά 35αριά μέρες να πας, πάλι δεν θα βαρεθείς. Βάλε και μια εκδρομή Jmes bond island και μία Πι Πι και πας στις 37!!!!! Για Πι Πι θα σου έλεγα να μην κλείσεις με speedboat, γιατί και πολλά θα πληρώσεις και τίποτα δεν θα προλάβεις να δεις. Καλύτερα να κλείσεις Πατόνγκ - Πι Πι μετ' επιστροφής και να μείνεις ένα βράδυ εκεί (900 - 1000 μπατ σε φτηνά δωμάτια νορμάλ προδιαγραφών). Το κόστος θα είναι ίδιο με του speedboat. Εγώ θα πρότεινα να μείνεις δύο βράδια. Έχει καλή νυστερινή ζωή. Και μπορείς να κλείσεις και μία εκδρομή να κάνεις το γύρο και των δύο νησιών Πι Πι με 350 μπατ (θέλει ψάξιμο για να εντοπίσεις τη συγκεκριμένη εκδρομή, καθώς έχει πολλές, με κόστος μέχρι και 1500 μπατ, αν και κάνουν το ίδιο πράγμα!!!). Και αν δεις και βαριέσαι στο Πουκέτ, μπορείς να πεταχτείς  και στο Κράμπι (Αο νανγκ), για 3 - 4 μέρες. Και να πας o Railay, την εκδρομή των 4 νησιών και την εκδρομή στο Koh Hong. Επίσης, μπορείς να κάνεις από εκεί τη μονοήμερη εκδεομή στα Πι Πι με speedboat μόνο με 800 μπαχτ και να έχει και πιο πολλές ώρες στη διάθεσή σου στα Πι Πι, γιατί το κράμπι είναι πιο κοντά από το Πουκέτ. Άρα νομίζω ότι σου έβγαλα πρόγραμμα για 45 μέρες και όχι για 15!!!!
Καλά να περάσεις!!!
We only live once, so we must live good!

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 21:09:03 μμ »
 Ευχαριστό φίλε, πεταω τη Δευτέρα κ ελπίζω να μη νοικιασω πιρογα αντί για μηχανάκι μ αυτές τις πλημμύρες. Θα νοικιασω πατονγκ για 15 μέρες αλλα κανά βραδι μπορεί να μείνω κ φιφι μ εψησες χεχε

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 21:55:50 μμ »
Δεν θα πληξεις καθολου, να σου πω οτι και λιγες ειναι 15 μερες Πουκετ !!!
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!