Σας ευχαριστω παααρα μα παααρα πολυ...δεν εχω λογια...απλα θα ηθελα να σας πω την ιστορια και το ποσο σημαντικο ειναι για μενα αυτο το ταξιδι....Καταρχην να ξεκινησω οτι το να ταξιδευω ειναι ονειρο ζωης...και ειναι ο λογος που δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ....και αυτο που σκεφτομαι σχεδον καθε μερα....Πριν 3 μερες λοιπον γυρησα απο την Ταιλανδη(πρωτη φορα πηγα)...οταν αγορα τους λαχνους ημουν στο Σαμουι παρεα με τον φιλο απο Ελλαδα Χρηστο Πανοδημο.Ειχα βρει το τηλεφωνο του απο το φορουμ και επικοινωνησα μαζι του.Τρομερος ανθρωπος.
Ετσι λοιπον ενα ωραιο απογευμα μπηκα στο φορουμ για να βρω πληροφοριες για το Σαμουι..και ειδα τη λαχειοφορο αγορα...αμεσως εφτιαξα λογαριαμο Paypal(περιττο να πω οτι εφαγα 2 ωρες μεχρι να το βρω) και αγορασα 10 λαχνους...
Δλδ με αλλα λογια τους αγορασα ενω ημουν ηδη Ταιλανδη...
Περιττο να σας πω οτι αυτη η χωρα με εχει μαγεψει...εχω τρελαθει λεμε...οταν γυρησα πισω δεν σας κρυβω οτι καποιες στιγμες ηθελα να κλαψω που γυρησα και το μονο που σκεφτομουν ειναι να στρωθω στη δουλεια για να ξαναφυγω.Ενας αλλος λογος που ηθελα να ξαναπαω ειναι οτι ασχολουμαι με τη φωτογραφια και εκει ξεφυγε το μυαλο μου τελειως...
Τι να πω...πραγματικα σας ευχαριστω...και θα ηθελα να ξεκινησω μια συζητηση ωστε να δειτε φωτογραφιες απο το προσφατο ταξιδι μου...